2013. október 5., szombat

Sínbe téve


Kellett nekem kosarazni? :)

15 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Engem tessék sajnálni! Ki süt most nekem palacsintát? :D

      Törlés
  2. Kedves Kicsilány! Én is sajnálom, hogy így történt! De ez ne riasszon vissza a kosarazástól. Ez "csak" a negyedik ujjad, amit ritkán használ az ember.
    Talán kell neked most, ez a kissé csendesebb időszak, hogy elgondolkodj dolgokon. Már régóta vártalak, hogy gyere és írj. Írjál magadról, a cicá(i)dról és más téged foglalkoztató dolgokról. Szeretném olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bóbita!

      Szerencsére ez nem riaszt vissza a kosarazástól, doktor bácsi hamarosan le fogja venni a sínt a kezemről, addig is sportolok (futni járok), mert azt megengedte az orvos. :)

      Törlés
    2. Ez, igen!
      Nagyon izgalmas számomra, hogy te magántanuló vagy! Így biztosan több időd van a játékra, sportra. Nem kell napi 6-10 órát tanulással tölteni. Több, téged érdeklő dologról tanulhatsz. Most már hanyadikos vagy?

      Törlés
    3. Negyedikes vagyok és 9 éves.

      Törlés
  3. Kedves Bóbita! Én is szeretnék rólad tudni egy keveset! De csak a hozzá szólásaiddal találkozom egy egy blogon.Mamicska ui: Amit ritkán használunk ép olyan fontos!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Micska Ma! Te az anyukája vagy Madármályvának?
      Hát ha látod a hozzászólásaimat, akkor már ismersz is. Nagymama korú vagyok. Tudod, mi érdekel. A természet és leginkább a cicák. Most is van egy nagyon szép macsekom.

      Törlés
    2. Micska Ma a nagymamám, anyukám anyukája. Bergamott pedig az anyukám.

      Törlés
    3. Köszönöm tájékoztatásodat.
      Gyors és teljes gyógyulást kívánok! Ez most egy jó futó idő! Hajrá!!

      Törlés
  4. Egyszer nekem is a kosárlabda okozott bajt, de hamar elmúlt:) Jobbulást, és azért csak óvatosan! Ha futás közben el mersz esni, anyának táncpartnere se lesz......:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon hasonló körülmények közt majd 20 éve, mint neki, és pont az az ujj. Még mindig szokott fájni, de nagyon büszke vagyok, még egy dolog közös bennünk. (azért remélem neki nyomtalanul múlik majd el) :D

      Törlés
    2. Szia Erika! Te tudsz valamit amit én nem?
      Mamicska

      Törlés
    3. Szia Mamicska! Hááát....... Semmit nem tudok:)))) csak gyanítom, ha anyjának hiányzik a palacsinta, egyéb szórakozásokról is fájó szívvel mondana le......:))) csak viccelek!!!!:)
      Hogy vagy??? Sokat gondolok ám felétek..... Mikor jöttök???

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...